Opname bij AniCura Hopmans

Voordat uw dier bij ons geopereerd wordt, wordt hij/zij opgenomen. Uw dier verblijft in onze comfortabele opname.

Opname: nuchter blijven of niet?

Als uw dier diezelfde dag nog geopereerd wordt, moet hij/zij nuchter blijven. 

Afhankelijk van hoelang uw dier bij ons blijft, zullen we uw dier ook voorzien van de beste voeding en/of te drinken. Uw dier krijgt dan bij ons ook niet te eten. We hebben een afzonderlijke opname voor katten en honden.

Voor uw specifieke geval wordt u hierover geïnformeerd. U kunt altijd even Contact met ons opnemen, mocht u het niet zeker weten.

(Langdurige) opname

Soms is het nodig om uw dier op te nemen voor één of meerdere dagen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als uw dier medicijnen nodig heeft die via een infuus gegeven worden, als uw dier erg benauwd is of als het erg ziek is.

We hebben de mogelijkheid tot het toedienen van een infuus in de bloedbaan, toedienen van (sonde)voeding, uw dier laten verblijven in een speciale zuurstofkooi en nog veel meer.

Hondenopname

De honden worden bij ons opgenomen in de honden opname, waar een speciale paraveterinair de zorg over hen heeft. Een dierenarts onderzoekt hen in de ochtend, middag en avond en maakt een plan voor de behandeling of eventueel verdere onderzoeken. Dit voeren wij uiteraard in overleg met u uit.

Kattenopname

Voor katten is er een speciale afdeling. Hier worden geen honden geplaatst, omdat dit voor sommige katten stressvol kan zijn. Ook de katten worden in de ochtend, middag en avond onderzocht door een dierenarts en bepaald wat vervolgstappen zijn voor die dag. We zullen dit uiteraard in overleg met u uitvoeren.

Contact over hoe het met uw dier gaat

Als u gedurende de dag graag wilt weten hoe het met uw dier gaat, kunt u bellen met de paraveterinair die verantwoordelijk is voor de dieren in de opname. U zult dit telefoonnummer ontvangen zodra uw dier bij ons opgenomen is. U kunt los daarvan altijd contact met ons opnemen: Contact.

Tijdens (langdurige) opname bent u uiteraard welkom om uw dier te bezoeken. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

Laten we het hebben over gebitsverzorging

Veel eigenaren van gezelschapsdieren geloven dat de tanden van hun vriend(in) gezond zijn, terwijl dit vaak niet het geval is. Wist u dat 80% van de volwassen honden en katten last heeft van gebitsproblemen? Het kan lastig zijn om dit te herkennen. Wij helpen u graag om uw hond een gezondere glimlach te geven.

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.