Help, mijn kat heeft nierfalen

Wanneer wij een diagnose stellen bij je huisdier, kan er als eigenaar veel op je af komen. Je krijgt allerlei nieuwe informatie, medische termen, medicatie, voeding, een behandelplan, controles etc. Je wilt uiteraard het beste voor je huisdier, maar wat kan het toch allemaal veel zijn.

Zeker bij een kat met nierfalen is er veel (na)zorg nodig. Het is misschien fijn als je door dat traject heen begeleid wordt, zodat je met zelfvertrouwen en kennis je kat kan helpen. Bij nierfalen bij je kat begint het namelijk bij een diagnose bij ons, maar de ondersteunende therapie begint pas echt thuis. In de praktijk hebben wij twee paraveterinairen die extra bijscholing als nierconsulent hebben gevolgd.

Wanneer de diagnose is gesteld, zullen zij samen met jou en je kat het  traject doorlopen. Ze doen dat uiteraard met maatwerk, zodat er echt gekeken wordt naar wat bij jouw kat van toepassing is. Zo kan er een (bloed)onderzoek gedaan worden, een bloeddrukmeting worden afgenomen, tips gegeven worden over speciale niervoeding, noem maar op. Bij de ene kat is 1x per jaar een nierconsult voldoende, bij een andere kat misschien wel 2x per jaar. Alles om onzekerheden en vragen weg te nemen en om jou en je kat nog vele jaren samen te geven.

Heb je interesse? Bel of mail ons gerust en vraag naar nierconsulentes Beppie of Brigitte.

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.